Webhotell i Norge med overvåkning, DDoS-beskyttelse & redundans

Vi leverer webhotell på et designet cluster for PHP-applikasjoner basert på Linux-servere. Det gir deg god og stabil tilgjengelighet på resurser for ditt nettsted i tillegg til beskyttelse mot DDoS-angrep.

Våre servere ligger på flere datasenter rundt om i Oslo for redundans med 10Gbit fiberlinjer direkte til NIX, som er knutepunktet for Internett i Norge.
Vi tilbyr forskjellige webhotell-løsninger, avhengig av hvilke behov du har og hva som passer ditt nettsted best. Derfor tar vi gjerne en prat med deg for å finne ut optimal løsning for ditt nettsted.

Ta en prat med oss og vi gir deg et tilbud på ett webhotell som passer din applikasjon.

Alle servere er plassert i Norge

Vi har etter erfarenhet og befaring plassert våre servere i datasentrene til Availo i Nydalen, Digiplex på Rosenholm, Verizon på Vollebekk. Dette gir oss redundans på servere som ikke bare sikrer datakraft i PHP-clustret, backup på tvers av servere, men og sikrer at uhell i infrastrukten(Fiberbrudd) ikke påvirker ditt webhotell.

DDoS-beskyttelse og lastbalansering på webhotellet

For å beskytte vår infrastruktur bruker vi brannvegg, DDoS-beskyttelse og lastbalansering ifra F5. (www.f5.com). Vi overvåker driftsmiljøet i døgnets alle timer og kan raskt sette inn tiltak hvis noen prøver å overbelaste servern.

Automagisk backup

Kontinuerlige snapshots av ditt webhotell gjør at hvis det skjer et uhell, kan nettstedet raskt tilbakestilles til tidligere versjon. I tillegg lagres backup på tvers av datasentrene for redundans.

Priser på Webhotell

Da alle nettsted er ulike med tanke på størrelse, trafikk, utsatthet, kodekvalitet tar vi gjerne en prat med deg før vi gir deg en pris. Våre kunder har primært bedriftskritiske løsninger og derfor ønsker vi å gi tilbud som gjør at våre kunder kan være trygge på at løsningen er tilpasset nettstedet.

SSL-certfikat for kryptering

SSL-sertifikater fra Let’s Encrypt, GeoTrust eller RapidSSL og du kan få hjelp til oppsett hvis du ikke ønsker å gjøre det selv.

Obs! Ønsker du å konfigurere det selv ser vi gjerne at du gir oss beskjed hvis du fortsatt ønsker å være bak vår brannmur.

Hardware på webhotellet

PHP-clustret er bygget opp med Intel-xenon prosessorer og NVMe SSD-disker