VPS i Norge med overvåkning & DDoS-beskyttelse

Høypresterende VM:er tilpasset ditt behov

VPS:er basert på Linux-servere gir deg god og stabil tilgjengelighet på ressurser for din applikasjon. Våre servere ligger på flere lokasjoner rundt om i Oslo for redundans med fiberlinjer direkte til NIX, som er knutepunktet for Internett i Norge. Vi tilbyr forskjellige VPS-løsninger, avhengig av hvilke behov du har.

Ta en prat med oss og vi gir deg et tilbud på en VPS som passer din applikasjon.

Alle servere er plassert i Norge

Vi har etter erfarenhet og befaring plassert våre servere i datasentrene til Availo i Nydalen, Digiplex på Rosenholm, Verizon på Vollebekk. Dette gir oss redundans på servere som ikke bare sikrer datakraft til din VPS men også backup på tvers av servere og at uhell i infrastruktur(Fiberbrudd) ikke påvirker din VPS.

DDoS-beskyttelse og lastbalansering

For å beskytte vår infrastruktur bruker vi brannvegg, DDoS-beskyttelse og lastbalansering ifra F5. (www.f5.com). Vi overvåker driftsmiljøet til døgnets alle tider og kan raskt sette inn tiltak hvis noen prøver å overbelaste server.

Automagisk backup

Vi tar automatiske snapshots etter tidsintervall slik at du kan gjenopprette din applikasjonen til en tidligere versjon, i tillegg til støtte for manuelle backups fra kontrollpanel eller CLI som er lurt ved utrulling av oppdateringer større endringer med enkel tilbakekalling ved uhell.
Backup lagres på tvers av datasentrene for redundans.

Priser på VPS

Våre priser er fra 249,- eks. mva per VPS, men da alle nettapplikasjoner er ulike med tanke på størrelse, trafikk, utsatthet, kodekvalitet, support tar vi gjerne en prat med deg før vi gir deg en pris. Våre kunder har primært bedriftskritiske løsninger og derfor ønsker vi å gi tilbud som gjør at våre kunder kan være trygge på at løsningen de kjøper er tilpasset applikasjonen.

Egen hvitlistet IP

Du får en egen IPv4-adresse med godt rykte eller som aldri blitt brukt tidligere.

Spørsmål og svar:

Hva er en VPS?

VPS(forkortelse for Virtual Private Server) er et skritt mellom et webhotell og en dedikert server. Enkelt forklart er det en dedikert server stykket i flere virtuelle servere med gitt kapasitet for å ikke påvirkes av andre nettsteder som driftes på samme server. Fordelen er at du som kunde kan gjøre oppgraderinger og nedgraderinger av ressurser (Beregningskraft (CPU), IP-adresser, trafikk, lagringsplass, RAM, etc.) uten å påvirke din servers tilgjengelighet.
Det er både en rimeligere og mer fleksibel løsning som gir større frihet og mulighet til å administrere seg selv enn webhotell. Du kan enkelt skalere opp og ned ytelse i forhold til en dedikert server(konstant samme ytelse). Fordelen med en VPS er at du kan velge hva den skal inneholde i form av operativsystemet, konfigurasjon og programvare. En webhotell-løsning er begrenset til operativsystem, konfigurasjon og ytelsen på servern. Vi tilbyr og ferdig konfigurerte VPS:er som er satt opp på en optimal måte for flere vanlige CMS som WordPress, Craft og Magento.

Hvilken hardware bruker dere på infrastrukturen?

Våre standard VPS:er er bygget opp med Intel-xenon prosessorer og du kan velge mellom NVME- eller SSD-disker.

Kan jeg bruke SSL?

Ja, vi tilbyr i tillegg oppsett av SSL for ditt domenenavn og kan hjelpe til å sikre nettstedet ved flytt eller oppsett hvis du ikke ønsker å gjøre det selv. Velg mellom SSL-sertifikater fra Let’s Encrypt, GeoTrust eller RapidSSL.

Obs! Ønsker du å gjøre det selv så gi beskjed hvis du fortsatt ønsker å være bak vår brannmur.

Kan jeg bruke hvilket operativsystem jeg selv ønsker?

Ja, du står fritt til å velge selv hva du ønsker å bruke, men vi ser helst at du ikke kjør Windows. Dette da vi ikke har nok kompetanse til å supportere deg på den nivå vi ønsker. Trenger du konsultasjon så har vi størst kompetanse på Debian, CentOS og Ubuntu i den rekkefølgen, men ta gjerne kontakt hvis du kjører Unix, Citrix eller Solaris.

Har dere noen varsling ved nedetid?

Per dags dato nei, kun internt for å rette eventuelle feil raskest mulig og forhåpningsvis før det påvirker din VPS. For bedriftskritiske løsninger brukes og anbefales Pingdom tools eller New Relic for overvåking og varsling som vi gjerne konfigurer for dere.

Hvor raskt er min VPS oppe etter bestilling?

Normalt innen en arbeidsdag med forutsetning av at ingen spesielle øvrige tjenester er bestilt som flytting av eksisterende løsninger eller spesiell konfigurasjon.